بحـث
المواضيع الأخيرة
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
nona | ||||
elmoaty | ||||
bosbos | ||||
oshty | ||||
Medo | ||||
ali el3sawy | ||||
mody_toti20 | ||||
charming | ||||
el.dalo3a | ||||
ibrahimyasin |
طريقة عمل سويسرول اللحم المفروم
4 مشترك
MedoHat :: حواء والأسره :: مطبخ حواء
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل سويسرول اللحم المفروم
الكمية تكفي: | 4 أشخاص |
وقت التحضير: | 45 دقيقة |
وقت الطهي: | 20 دقيقة |
المقادير: | 2 مقدار من عجينة البيتزا 1/2 كيلو لحم مفروم 1 بصلة كبيرة مفرومة 8 م ك زيت ذرة بيضة مع ملح وفلفل أسود |
التحضير: | 1- يعصج اللحم بوضع 4 م ك زيت في الحلة وتوضع البصلة وتقلب حتى تذبل ويوضع عليه اللحم، ويقلب وتقلل النار من تحته حتى يخرج منه الماء ويتشربه، فيضاف الملح والفلفل الأسود ويظل على النار حتى يتشرب الماء تماما، ويترك ليبرد. 2- يفرد العجين على الترابيزة على شكل مستطيل بسمك 1/2 سم بحيث يكون طوله أمامك (أفقي) وعرضه ناحية يديك اليمنى واليسرى (رأسي)، ثم يوزع اللحم عليه كله ولكن بدون تكديسه، ثم يلف العجين من ناحيتك (طول المستطيل) إلى الداخل حتى تحصلي على اسطوانة مثل السويسرول الحلو. 3- اقطعي الاسطوانة حلقات سمك الحلقة حوالي 7 سم ثم يوضع 4 م ك زيت في الصينية ثم توضع الحلقات في الصينية متباعدة نسبيا بحيث يكون ناحية اللحم في الأسفل والأعلى وتترك لتخمر. 4- بالفرشاة يمسح على وجه الحلقات في الصينية بالبيض. |
nona- مشرف
- عدد المساهمات : 522
تاريخ التسجيل : 15/11/2009
رد: طريقة عمل سويسرول اللحم المفروم
حلوه اووووى يانوناااااااا
bosbos- عضو ذهبى
- عدد المساهمات : 408
تاريخ التسجيل : 11/11/2009
العمر : 38
الموقع : www.medohat.tk
شكراااااااااااااااااااااً
شكراً كتير يا نونا
بس انا عندى مشكلة انا بكاسل أحضر أكل لنفسى فبنزل المطعم أكل فياريت بالله لو حاجة خفيفة وتحضيرها يكون بسيط
علشان متبهدل والله فى الاكل
بس انا عندى مشكلة انا بكاسل أحضر أكل لنفسى فبنزل المطعم أكل فياريت بالله لو حاجة خفيفة وتحضيرها يكون بسيط
علشان متبهدل والله فى الاكل
رد: طريقة عمل سويسرول اللحم المفروم
خلى بالك يانونا انتى وبوسبوس من عبدة دا اخويا وبيحب الاكل موت ظبطوة فى الاكل شوية
رد: طريقة عمل سويسرول اللحم المفروم
bas keda talabak mawgodddddddddd
nona- مشرف
- عدد المساهمات : 522
تاريخ التسجيل : 15/11/2009
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل شاورما اللحم
» طريقة عمل الباسطا فلورا
» طريقة عمل كفتة سريعة وهايلة
» طريقة عمل صينية المكرونة بالفراخ والموزاريلا
» طريقة عمل الباسطا فلورا
» طريقة عمل كفتة سريعة وهايلة
» طريقة عمل صينية المكرونة بالفراخ والموزاريلا
MedoHat :: حواء والأسره :: مطبخ حواء
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأحد يونيو 13, 2010 3:18 am من طرف elmoaty
» مزبحه المنصوره ونداء الى المسؤلين ولا حول ولا قوه الا بالله
الثلاثاء مارس 09, 2010 10:47 pm من طرف Medo
» جيبالكم .. طبخات خفيفة ... الكل
الثلاثاء فبراير 02, 2010 12:24 am من طرف elmoaty
» تيشرتات رجاالى روعه...
الخميس يناير 28, 2010 3:37 pm من طرف bosbos
» بعض الاكلات الخفيفه عن المكرونه
الخميس يناير 28, 2010 3:34 pm من طرف bosbos
» كرفتات رجااالى ...
الأحد يناير 24, 2010 11:23 am من طرف elmoaty
» وقالت له
الأحد يناير 24, 2010 11:18 am من طرف elmoaty
» كتابة الرموز والزخارف الغير موجوده بالكيبورد
السبت يناير 16, 2010 1:04 pm من طرف elmoaty
» دجاج طايب بلا ماء
السبت يناير 16, 2010 1:01 pm من طرف elmoaty